تربیت و هدایت انسان محصول تقید و پایبندی به ارزشهای دینی یعنی امور مطلوب در سه حوزهٔ اعتقادی، اخلاقی و فقهی است. شناخت و نهادینهسازی آنها میتواند گام مهمی در تربیت دینی افراد جامعه و عامل پایداری نظامهای ارزشی بهحساب آید. درونی سازی ارزشهای دینی با توجه به ابعاد سهگانهٔ انسانی یعنی بعد بینشی، گرایشی و رفتاری، نیازمند روشهایی متناسب با این سه بعد میباشد. میتوان گفت در تربیت دینی، تربیت شناختی و عاطفی مقدمهای است برای رسیدن به بعد رفتاری و اینکه انسان دستورات پروردگارش را اطاعت کرده و به هدف اصلی یعنی عبودیت برسد.. هر جا در قرآن از ایمان نام برده شده است همراهش عمل صالح است. به همین جهت ساحت رفتاری و کنشی در انسان بسیار دارای اهمیت است و هدف از درونی کردن ارزشهای دینی در انسان نیز، رسیدن به همان عمل و پایبندی به ارزشها میباشد. در این نوشتار با توجه به روش تغافل با تأکید بر نهجالبلاغه و به روش توصیفی و تحلیلی به شیوههای کاربردی در تقویت ساحت کنشی انسان جهت نهادینهسازی ارزشهای دینی پرداخته شده است.
حسینی, سیده زهرا. (1401). نهادینهسازی ارزشهای دینی با روش تغافل با تأکید بر نهجالبلاغه. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 3(3), 7-25.
MLA
سیده زهرا حسینی. "نهادینهسازی ارزشهای دینی با روش تغافل با تأکید بر نهجالبلاغه". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 3, 3, 1401, 7-25.
HARVARD
حسینی, سیده زهرا. (1401). 'نهادینهسازی ارزشهای دینی با روش تغافل با تأکید بر نهجالبلاغه', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 3(3), pp. 7-25.
VANCOUVER
حسینی, سیده زهرا. نهادینهسازی ارزشهای دینی با روش تغافل با تأکید بر نهجالبلاغه. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1401; 3(3): 7-25.