لایحه ی صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت واکنشی در برابر خلاهای قانونی است که مدتها در فقدان آن حقوق زنان مورد خدشه قرار گرفته و ملجایی نیز برای صیانت وافی از آن وجود نداشته است. صرفنظر از نکات قابل تامل حقوقی و کیفری که در این لایحه پیش بینی شده، طراحان این لایحه بدنبال تمهید یک سیاست جنایی جامع الاطراف برای حمایت از زنان در برابر خشونت بوده اند. این نوشتار که با روش تحقیق تحلیلی- توصیفی و با استفاده از ابزار کتابخانه به نگارش درآمده است به این نتیجه رسیده که در طراحی این لایحه سعی شده است تا از تمام ظرفیت های رسمی و غیر رسمی موجود در جامعه استفاده شده تا اولا مانع از بروز پدیده خشونت علیه زنان شوند و ثانیا در صورت وقوع آن از زنان بصورت کارآمد حمایت های قضایی و اجتماعی و غیره بعمل آید. البته در این رهگذر ابهامات و تعارضات متعددی در مفاهیم مندرج در لایحه و تاسیسات حقوقی پیش بینی شده بچشم می خورد و گاهی از عرف های موجود و مستقر در جامعه فاصله ی زیادی میگیرد که ممکن است این امر اجرایی شدن لایحه را در صورت پوشیدن لباس قانونی با دشواری هایی روبرو سازد که این موارد نیاز به باز نگری جدی دارد.
میلانی, علیرضا. (1402). چالش های کیفری لایحه ی صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4(4), 34-52.
MLA
علیرضا میلانی. "چالش های کیفری لایحه ی صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4, 4, 1402, 34-52.
HARVARD
میلانی, علیرضا. (1402). 'چالش های کیفری لایحه ی صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4(4), pp. 34-52.
VANCOUVER
میلانی, علیرضا. چالش های کیفری لایحه ی صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1402; 4(4): 34-52.