انسان موجودی اجتماعى است وبه منظور رفع نیازهای گوناگون ناچار از حضور در اجتماع است. در گذشته مردان حضور گسترده در اجتماع داشتند امّا، پیشرفت و توسعه ارتباطات وگستره نیازها، ایجاب نموده است که زنان نیز پا به پای مردان در عرصههای اجتماعى حضور پیدا کنند. آنچه مسلم است بحث روابط اجتماعى و چگونگى ارتباط زن ومرد به طور عام ومسئله جواز وعدم جواز نگاه به طور خاص یکى از مهم ترین دغدغههای دین اسلام است. این پزوهش با بیان ماهیّت گزارههای فقهی و اصولی، اهمیت نگاه و احکام نگاه در فقه امامیه با روش کتابخانهای چگونگی فرایند نگهداری آثار نظر و حافظه دیداری در فیزیک بدن انسان را به لحاظ پزشکی مورد بررسی قرار داده و در نهایت تاثیر انفعالات نورونهای عصبی مغز در اثر نگاههای گذرا و تاثیر نپذیرفتن انسان از این نوع نگاه و نگاههای پایدار و تاثیر پذیری غدد جنسی از این نوع نگاه را بیان کرده است.
خدایی, حوریه, ذاکر اصفهانی, مهدیه. (1403). بررسی احکام نظر در فقه امامیه و یافتههای علوم حسی- تجربی. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(3), 121-138.
MLA
حوریه خدایی; مهدیه ذاکر اصفهانی. "بررسی احکام نظر در فقه امامیه و یافتههای علوم حسی- تجربی". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5, 3, 1403, 121-138.
HARVARD
خدایی, حوریه, ذاکر اصفهانی, مهدیه. (1403). 'بررسی احکام نظر در فقه امامیه و یافتههای علوم حسی- تجربی', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(3), pp. 121-138.
VANCOUVER
خدایی, حوریه, ذاکر اصفهانی, مهدیه. بررسی احکام نظر در فقه امامیه و یافتههای علوم حسی- تجربی. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1403; 5(3): 121-138.