اهمال در پیشگیری وقوع نشوز، موجبات براندازی بنیان خانواده را به دنبال دارد و این تهدیدی است که خواه توسط زوج صورت بگیرد و خواه توسط زوجه ایجاد گردد، میتواند به نشوز و سپس به ناسازگاری از ناحیه طرفین و در نهایت به جدایی و طلاق منتهی شود. قرآن کریم جهت ممانعت از مقدمات فروپاشی کانون خانواده در دو آیه 34 و 128 سوره نساء با رویکرد ارشادی و ارائه تدابیر بازدارندهای در چارچوب حریم خصوصی و اسرار درون خانوادگى به این امر مهم اهتمام ورزیده است. این پژوهش با روش تحلیلی – استنتاجی و مطالعه کتابخانهای، مقایسه خوف از نشوز مرد و زن را در منظومه فقهالقرآن مورد بررسی قرار داده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد؛ بر اساس نقش و جایگاه زوجین در خانواده و با توجه به حقوق و تکالیف موضوعه، شیوه عملکرد و نحوه مواجهه با خوف از نشوز در مرد و زن در پارهای از موارد متفاوت خواهد بود.
حسینی, حسن, بهرامی, میترا. (1403). مقایسه خوف از نشوز مرد و زن در منظومه فقه القرآن. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(1), 73-96.
MLA
حسن حسینی; میترا بهرامی. "مقایسه خوف از نشوز مرد و زن در منظومه فقه القرآن". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5, 1, 1403, 73-96.
HARVARD
حسینی, حسن, بهرامی, میترا. (1403). 'مقایسه خوف از نشوز مرد و زن در منظومه فقه القرآن', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(1), pp. 73-96.
VANCOUVER
حسینی, حسن, بهرامی, میترا. مقایسه خوف از نشوز مرد و زن در منظومه فقه القرآن. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1403; 5(1): 73-96.