«دادستان» به عنوان یکی از شاخص ترین مقامات قضایی در کشور و نماینده آحاد جامعه، دارای اختیارات و وظائف قابل توجهی در نظام حقوقی ایران است که در برخی مواقع، ورود او به محدوده خانواده را ناگزیر می سازد. پژوهش حاضر به دنبال پاسخ به این پرسش است که در فرآیند دادرسی اسلامی و محدوده حقوق خانواده، دخالت دادستان در روابط زوجین تا چه میزان است؟ در حقوق موضوعه، ورود دادستان به حریم خصوصی زوجین در شرایط عوی و خاص و به گونه های تبعی، اصلی، اختیاری و اجباری انجام می شود در شرایط عمومی(مشتمل بر: خشونت، عدم رعایت ضوابط و حقوق متقابل و...) و خاص(مشتمل بر: خروج از مجرای اصلی حضانت به علت ضرورت اجرای مصلحت و ...) دارای چالش ها و تعارضاتی است که در پژوهش حاضر در ضمن تحلیل استراتژی قوانین ناظر به خانواده و تدقیق در ابزارهای اعمال نفوذ دادستان به گونه های مذکور، به لحاظ فقهی و حقوقی مورد مداقّه قرار گرفته است.
ربانی موسویان, سید علی. (1403). محدوده ورود دادستان در حریم روابط حقوقی زوجین با تاکید بر مبانی فقه امامیه. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(1), 55-72.
MLA
سید علی ربانی موسویان. "محدوده ورود دادستان در حریم روابط حقوقی زوجین با تاکید بر مبانی فقه امامیه". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5, 1, 1403, 55-72.
HARVARD
ربانی موسویان, سید علی. (1403). 'محدوده ورود دادستان در حریم روابط حقوقی زوجین با تاکید بر مبانی فقه امامیه', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 5(1), pp. 55-72.
VANCOUVER
ربانی موسویان, سید علی. محدوده ورود دادستان در حریم روابط حقوقی زوجین با تاکید بر مبانی فقه امامیه. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1403; 5(1): 55-72.