امر مشورت، سنّتی پسندیده و حائز اهمیت در اسلام است که توجه به جایگاه آن در حل مشکلات فردی و اجتماعی انسان ها، در محیط خانواده و جامعه، نقش بسزایی دارد. خانواده، اولین محیط تربیتی کودک از سوی والدین است و بدین جهت در تحقیق حاضر، موضوع « لزوم مشورت والدین با یکدیگر در امور تربیتی کودک، با محوریت آیه ائتمار» مورد بررسی قرار گرفته است. پدر و مادر با صحبت کردن و رعایت حال کودک ، به سبکی مشترک در فرآیند تربیتی کودک میرسند. ازجمله آیاتی که به مشورت والدین در امور تربیتی کودک، امر میکند، آیه ششم از سوره طلاق است. مشاوره و تبادل نظر در بین والدین، در سه محور، نحوه تعامل و رفتار والدین با یکدیگر، تاثیر آن بر تربیت کودک و بر محیط خانواده قابل تأمل است. پدر و مادر با برقراری مشاوره وگفتگویی سازنده بین خود و رعایت مصالحه در حقّ کودک، موجب افزایش محبت و جلب رضایت از یکدیگر میشوند و به دنبال آن ، با ایجاد آگاهی و احترام به آراء یکدیگر نسبت به تربیت فرزند میتوانند محیطی آرام و مناسب در جهت ارتقاء کیفیت رشد جسمی، عاطفی، تربیتی و دینی کودک فراهم سازند.
کمیجانی, سارا. (1402). مشورت والدین در تربیت کودک، با محوریت آیه ائتمار بر اساس فقه تربیتی. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4(2), 98-115.
MLA
سارا کمیجانی. "مشورت والدین در تربیت کودک، با محوریت آیه ائتمار بر اساس فقه تربیتی". فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4, 2, 1402, 98-115.
HARVARD
کمیجانی, سارا. (1402). 'مشورت والدین در تربیت کودک، با محوریت آیه ائتمار بر اساس فقه تربیتی', فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 4(2), pp. 98-115.
VANCOUVER
کمیجانی, سارا. مشورت والدین در تربیت کودک، با محوریت آیه ائتمار بر اساس فقه تربیتی. فصلنامه پژوهشنامه نوین فقهی حقوقی زنان و خانواده, 1402; 4(2): 98-115.